UUDISRAKENTAMINEN

Uudisrakentamista Tampereella ja muualla Pirkanmaalla – suunnittelusta avajaisiin

Onko yritykselläsi tarvetta uudelle, ammattitaidolla rakennetulle teollisuushallille tai muille toimitiloille? Ota yhteyttä Pirkanmaalla toimivaan Koti-Pintaan!

Tarjoamme kattavat uudisrakentamisen palvelut erikokoisille yrityksille. Tarpeenne mukaisesti voimme olla rakennusprojektissa mukana alusta loppuun, runkojen pystytykseen asti tai muissakin työvaiheissa. Rakennusalan kokeneina ammattilaisina tiedämme ja tunnemme tehokkaimmat työtavat, joissa lopputuloksen laadusta ja kestävyydestä ei tarvitse tinkiä.

Teollisuushallien rakentamista alusta loppuun

Teollisuushallin rakentaminen on osaavalle ja monipuoliselle henkilökunnallemme mieluinen projekti aina mietintävaiheesta avajaisjuhliin saakka. Rakennamme luotettavasti kaikenkokoiset hallit käyttötarkoituksesta riippumatta. Monipuolisen yhteistyöverkostomme avulla kykenemme tekemään teollisuushallit alusta loppuun saakka luotettavasti ja laadukkaasti, avaimet käteen -periaatteella! Autamme myös mielellämme hallin suunnittelussa, mikäli olet epävarma parhaasta toteutustavasta.

Toimitilojen ja toimistojen rakentamisessa kokemus on valttia

Pitkä kokemus toimitilojen ja toimistojen rakentamisesta on antanut meille eväitä ja pelisilmää tehokkaiden tilojen suunnittelusta. Kun jo uudisrakennuksen suunnitteluvaiheessa huomioidaan tulevien tilojen käyttöä ja arvioidaan esimerkiksi henkilöstön tai asiakkaiden määrää, tilojen pohjaratkaisut voidaan tehdä kerralla oikein, eikä muutostarpeet tule eteen heti, kun niiden käyttö aloitetaan tai yrityksenne kasvaessa.

Ota yhteyttä kotisivujemme lomakkeen kautta, sähköpostilla tai puhelimitse, niin sovitaan neuvotteluista! Tulemme tarvittaessa myös Pirkanmaan ulkopuolelle sopimuksen mukaan.